V.SH

V.SH

Unë jam V. SH. 22 vjece dhe në muajin nëntor kam kryer testin e intolerancës ushqimore në ADN tek Klinika AniMi Elite Medical Center, ku gjeta patjetër dhe një ngrohtësi dhe gadishmëri nga ana e gjithë stafit, gjithashtu dhe në mënyrën se si më ndejtën afër dhe më mbështetën gjatë këtij muaji, në fakt rashë 7 kg duke ndjekur rregjimin ushqimor të personalizuar, për organizmin tim duke konsumuar ushqimet ndaj të cilave isha tolerante në bazë të rregullave, gjë të cilën nuk e kisha arritur me dietat e tjera që kisha ndjekur.
Falemnderit.

Leave a Reply