A.Paja

A.Paja

Përshëndetje. Jam A. Paja 30 vjece dhe doja të ndaja me juve rënien e peshës time falë Testit të Intolerancës Ushqimore në ADN në Kliniken AniMi Elite Medical Center. Pasi kam provuar çdo lloj diete dhe asnjëra nuk më dha rezultate që të bija nga pesha. E fillova në fund të shtatorit dhe rreth 3 muaj pas testit që bëra me Dr. Anita Marku, rënia ime ishte 12 Kg më pak. Tani jam 22 Kg meë pak dhe ju falenderoj shumë. Jua sugjeroj të gjithë atyre që duan të bien nga pesha dhe duan të jenë mirë dhe të kënaqur me shëndetin e tyre. Ju uroj më të mirat.

Leave a Reply