A.Paja

Përshëndetje. Jam A. Paja 30 vjece dhe doja të ndaja me juve rënien e peshës time falë Testit të Intolerancës Ushqimore në ADN në Kliniken AniMi Elite Medical Center. Pasi…

V.SH

Unë jam V. SH. 22 vjece dhe në muajin nëntor kam kryer testin e intolerancës ushqimore në ADN tek Klinika AniMi Elite Medical Center, ku gjeta patjetër dhe një ngrohtësi…