Si Filloi Gjithcka?

Dr. Anita Marku e cila ka mbi 30 vite qe jeton ne Itali, hapi per here te pare ne Tirane para 6 vitesh, kliniken e vetme te licensuar zyrtarisht ne Itali per kryerjen e testit NutriEpiGjenetik. Stafi yne perbehet nga mjeke profesioniste Shqipetare dhe Italiane.

Testi NutriEpiGjenetik

Testi analizon 800 elemente ushqimore dhe tregues te elementeve te tjere qe krijojne probleme dhe jane teper te rendesishem per mbarevajtjen e organizmit. Testi NutriEpiGjenetik mund te behet nga kushdo, si per te mesuar te haje shendetshem me ushqime qe i bejne mire organizmit por edhe per te kuruar cdo problem shendetesor qe ka secili prej nesh. Zgjat maksimumi 15 minuta. Testi NutriEpiGjenetik behet nepermjet flokut. Pergjigja merret brenda 2 javeve. Ne baze te pergjigjes secilit u jepet regjimi ushqimor i personalizuar. Testi NutriEpiGjenetik nuk ka kufizim moshe.