Sistemi Imunitar

NJE SISTEM I IMUNIZUAR DHE I FUQIZUAR LARGON RREZIKUN E NDIKIMIT TE KORONAVIRUSIT TE RI.Një sistem imunitar i forcuar mund të zgjedhë betejën kundër sulmeve virale.Përhapja e koronavirusit të ri…

0 Comments