ISHEMIA E ZEMRES

Sëmundja ishemike e zemrës përfshin të gjitha kushtet në të cilat ka një furnizim të pamjaftueshëm të gjakut dhe oksigjenit në muskujt e zemrës. Shkaku më i shpeshtë është ateroskleroza,…

0 Comments

HIPERKOLESTEROLEMIA

Sot do të flasim për hiperkolesteroleminë, e quajtur thjesht "kolesteroli i lartë". Hiperkolesterolemia është një gjendje e karakterizuar nga nivele shumë të larta të kolesterolit në gjak. Kolelesteroli është një…

0 Comments

DIABETI

Diabeti është një sëmundje kronike që karakterizohet nga një tepricë sheqeri (glukozë) në gjak, e njohur si hiperglicemi. Ajo ndahet në dy forma kryesore: diabeti tip 1 dhe diabeti tip…

0 Comments

OBEZITETI DHE MBIPESHA TEK FËMIJËT

Obeziteti dhe mbipesha tek fëmijët është një fenomen gjithnjë në rritje në ditët e sotme. Fast food, ushqime të mbushura me kimikate, regjimi jo i duhur ushqimor…të gjitha këto reflektojnë…

0 Comments

INFERTILITETI TE FEMRAT DHE MESHKUJT

Dëshironi të parandaloni infertilitetin dhe të gjeni zgjidhjen e duhur për problemin tuaj? Nëpërmjet testit #NUTRIEPIGJENETIK mund të gjejmë shkaqet dhe substancat që e shkaktojnë dhe ta parandalojmë. Ndikimi i…

0 Comments

Sistemi Imunitar

NJE SISTEM I IMUNIZUAR DHE I FUQIZUAR LARGON RREZIKUN E NDIKIMIT TE KORONAVIRUSIT TE RI.Një sistem imunitar i forcuar mund të zgjedhë betejën kundër sulmeve virale.Përhapja e koronavirusit të ri…

0 Comments