INFERTILITETI TE FEMRAT DHE MESHKUJT

INFERTILITETI TE FEMRAT DHE MESHKUJT

Dëshironi të parandaloni infertilitetin dhe të gjeni zgjidhjen e duhur për problemin tuaj?

Nëpërmjet testit #NUTRIEPIGJENETIK mund të gjejmë shkaqet dhe substancat që e shkaktojnë dhe ta parandalojmë.

Ndikimi i ambientit të jashtem sot ka rritur stresin oksidativ dhe ndikimi i rrëzatimeve ka ulur ndjeshëm imunitetin duke krijuar probleme te mëdha.

Organizmi për shkak të tyre ka pësuar mutacione gjenetike të cilat kanë bërë që të rritet problemi i infertilitetit.

Mënyra e gabuar e të ushqyerit ka rritur mbipeshën dhe obezitetin të cilat ndikojnë direkt në rritjen e infertilitetit tek meshkujt dhe femrat.

Leave a Reply