Sistemi Imunitar

NJE SISTEM I IMUNIZUAR DHE I FUQIZUAR LARGON RREZIKUN E NDIKIMIT TE KORONAVIRUSIT TE RI.Një sistem imunitar i forcuar mund të zgjedhë betejën kundër sulmeve virale.Përhapja e koronavirusit të ri po shkakton shqetësim të madh në shkallë globale dhe ne që punojmë në sektorin e shëndetit shpesh kërkohet mendim për të.Siç e keni dëgjuar ndoshta, njerëzit e moshuar dhe ata me sistem imunitar të dobësuar janë në rrezik më të madh të infektimit nga koronavirusi i ri.Secili prej nesh që kanë dobësuar ose stresuar sistemin imunitar nuk janë në gjendje të luftojnë një virus të tillë natyrshëm.Ju ftojme te mos prisni më gjatë. Rezervoni një raport të personalizuar të Mirëqenies së Qelizave dhe zbuloni se si të optimizoni sistemin imunitar.Oksigjenizimi optimal dhe stresorët themelorë mund të kenë një ndikim të madh në sistemin imunitar.Zorrë, Toksina Kimike, EMF / ELF, Stresi oksidativ, Gjumi, myku, parazitët, kërpudhat, viruset. Gjumi, sistemi kardiovaskular, prodhimi i energjisë, hidratimi.

Leave a Reply