Animi Elite Medical Center

Prej 6 vietesh, jemi e para klinike e licensuar ne Tirane per kryerjen e testit NutriEpiGjenetik me ane te fijes se flokut. Testit NutriEpiGjenetik behet cdo dite. Ai analizon 800 elemente ushqimore dhe tregues te elementeve te tjere qe krijojne probleme dhe jane teper te rendesishem per mbarevajtjen e organizmit. 

Testi NutriEpiGjenetik mund te behet nga kushdo, si per te mesuar te haje shendetshem me ushqime qe i bejne mire organizmit por edhe per te kuruar cdo problem shendetesor qe ka secili prej nesh.

Mjeket Italian te ekipit tone te cilet merren me interpretimin e testit jane specialist te te gjitha fushave dhe jane personalitetet me te mira te botes per te gjitha llojet e semundjeve : diabeti, tensioni, semundjeve kardiovaskulare, etj.

Cfare Na Dallon Nga Te Tjeret?

Testi NutriEpiGjenetik

Regjim Ushqimor I Personalizuar

Konsulta Falas Gjate 6 muajve ne vazhdim

Asistence 24 Ore prej ekipit te mjekeve.

"Menyra me e sakte dhe me e shendetshme per te rritur imunitetin, per te kuruar cdo lloj semundje, per t'u dobesuar nepermjet menyres se te ushqyerit!"

Client Logo

Dua ta ndaj kete me ata persona qe vuajne nga mbipesha, dua tju them qe kjo eshte e vertet dhe realitet. Nuk bera as nderhyrje ne stomak, as operacion per heqjen e dhjamit, po vetem rregjimin ushqimor te rekomanduar nga doktoresha qe perseri e falenderoj.

Alfred Koromani
Client Logo

Jam shume e kenaqur qe rezultatet nuk ndalojne dhe dua te vazhdoj keshtu deri sa te arri rezultatet qe deshiroj te arri. Besoni ne kete test sepse flet trupi i im per mua dhe rezultatet qe kam patur dhe qe kam cdo dite.

B. Ismailaj
Client Logo

Ka shumë kohë që nuk ndihem shumë në formë dhe nuk po ndihem mirë me veten time. Falë testit të Intolerancës ushqimore në ADN që bëra në klinikën tuaj tani kam arritur te peshoj 15 Kilogram më pak per dy muaj nga pesha që kisha.

Rovena Gremi
Client Logo

Dua ta ndaj kete me ata persona qe vuajne nga mbipesha, dua tju them qe kjo eshte e vertet dhe realitet. Nuk bera as nderhyrje ne stomak, as operacion per heqjen e dhjamit, po vetem rregjimin ushqimor te rekomanduar nga doktoresha qe perseri e falenderoj.

Alfred Koromani
Client Logo

Jam shume e kenaqur qe rezultatet nuk ndalojne dhe dua te vazhdoj keshtu deri sa te arri rezultatet qe deshiroj te arri. Besoni ne kete test sepse flet trupi i im per mua dhe rezultatet qe kam patur dhe qe kam cdo dite.

B. Ismailaj
Client Logo

Ka shumë kohë që nuk ndihem shumë në formë dhe nuk po ndihem mirë me veten time. Falë testit të Intolerancës ushqimore në ADN që bëra në klinikën tuaj tani kam arritur te peshoj 15 Kilogram më pak per dy muaj nga pesha që kisha.

Rovena Gremi